UNICEF'ten Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Üç Projesine Onay

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran başkanlığında, UNICEF Türkiye Temsilcisi Nona Zicherman, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz ve Bakanlığa bağlı diğer genel müdürlerin katılımıyla, UNICEF 2021-2022 Proje Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

MEB Tevfik İleri Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, Araştırma-Geliştirme ve Projeler Daire Başkanı Uğur Tecir de iştirak etti.

UNICEF Türkiye Temsilcisi Nona Zicherman'ın çevrim içi olarak katıldığı toplantıda, Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne ait biri bağımsız, ikisi de paydaş genel müdürlüklerle birlikte yürütülmek üzere üç proje için yürütme kararı alındı.

Bağımsız olarak yürütülecek projeyle, imam hatip liselerinde akademik başarının artırılması, okullar arasında akademik farklılıkların azaltılması, dezavantajlı bölgelerdeki okul ve öğrencilere akademik destek sağlanması hedefleniyor.

12.03.2021 646

Kaynak: dogm.meb.gov.tr