Uluslararası ve Türkiye Çapında Sportif Başarılara İmza Atan Öğrencilerimiz Öncü Spor Oyunları Ödül Töreninde.

Uluslararası ve Türkiye Çapında Sportif Başarılara İmza Atan Öğrencilerimiz Öncü Spor Oyunları Ödül Töreninde.

 

İmam Hatip Liseleri Geleneksel ve Modern Spor Oyunları Ödül Töreni, Bahçelievler Belediyesi Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde yapıldı. Atletizm, kros, voleybol, basketbol, futsal, taekwondo, güreş, mas güreşi, mangala, masa tenisi, badminton, ayak tenisi, mini golf branşlarında ödüller sahiplerini buldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ÖNDER ve Bahçelievler Belediyesi desteğiyle gerçekleştirilen program, Mehteran ve Misal konseriyle başladı. Daha sonra öğrencilerin çeşitli spor dallarındaki gösterilerine geçildi. İstanbul Zeytinburnu Merkezefendi İHL öğrencilerinden Kuranı Kerim okuma yarışması İstanbul birincisi Furkan İhsan Akçay ve Türkiye birincisi Ahmet Can Yıldız’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle program devam etti.

Okulumuz öğrencilerinden Rümeysa CAN, Okullararası KİCK BOKS yarışmasında İL BİRİNCİSİ, Serra Gülsüm BÜTÜN Ukrayna’da gerçekleştirilen Ülkeler arası TEKVANDO turnuvasında kendi kategorisinde ÜÇÜNCÜ , İller arası Karate 34 Süper Lig 2019  Merhum Ahmet DOĞANER Etabında 2200 sporcunun katıldığı şampiyonada ŞAMPİYON olan Muhammed Ali YILDIZ ,Öncü İmam Hatipler Spor Oyunları ödül töreninde sportif başarılarından ötürü ödüllendirildiler.Uluslararası ve Türkiye çapındaki sportif başarılarından dolayı Türkiye Etnospor Federasyonu Başkanı Sayın Bilal Erdoğan  öğrencilerimizi tebrik etti ve ödüllerini takdim etti.Hasbahçe Ailesi olarak öğrencilerimizi bizde tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

02.05.2019 270

02-05-201902-05-201902-05-201902-05-2019