Türkiye Geneli Ortaokullar Arası Gerçekleştirdiğimiz LGS Deneme Sınavında 2.ci Olan Elif Naz YARDIM'a ve 5.Olan Zeynep Zehra KÜTÜK'e Hediyesini Takdim Ettik.

14 Mart 2021 tarihindeTürkiye Geneli Ortaokullar Arası Gerçekleştirdiğimiz LGS deneme sınavında 2.ci olan Atatürk Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Elif Naz YARDIM ve 5.olan Hamidiye İHO 8.sınıf öğrencisi Zeynep Zehra KÜTÜK'e Kitap Seti Hediyesi ile Okulumuz Dergileri HEMDEM ve AŞİNA Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ tarafından takdim edildi.Öğrencilerimize öğrenim hayatında başarılarının devamını dileriz.

05.04.2021 202