Özel Eğitim Buluşmaları

Özel Eğitim Buluşmaları

Tüm dünyayı etkisi altına almış olan Koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle alınması kararlaştırılan tedbirler gereği, Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerimizin aileleri ve öğretmenlerine/uzmanlarına yönelik gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantılarında akademisyen ve uzmanlar tarafından eğitimler verilecektir. Toplantılar, her hafta 1 (bir) oturum velilere, 2 (iki) oturum öğretmenlere/uzmanlara olmak üzere 2 ayrı kategoride düzenlenecektir. 

Her hafta gerçekleştirilecek olan "Özel Eğitim Buluşmaları Bilgilendirme Toplantıları"na ilişkin duyurular www.orgm.meb.gov.tr adresi üzerinden ve "@mebozelegitim" sosyal medya hesaplarımızdan yapılacaktır. Toplantı yapılacak olan başvurular, www.orgm.meb.gov.tr adresinde bulunan "Özel Eğitim Buluşmaları Elektronik Başvuru Formu" aracılığı ile alınacaktır. Katılımcılar, belirtilen elektronik başvuru formundaki bilgileri doldurarak başvuruda bulunabileceklerdir. Katılımcılar, sayı sınırlılığından dolayı her toplantı konusuna göre öncelikli hedef kitleler içerisinden seçilecektir. Seçilen katılımcılar toplantı tarihinden en geç 2 gün önce bilgilendirilecektir. 

Özel Eğitim Buluşmaları, "ZOOM" uygulaması aracılığı ile yapılmaktadır. Toplantıya seçilen katılımcılarımıza toplantı davet linki ve şifresi verilerek erişimleri sağlanacaktır.

Bu bağlamda "Özel Eğitim Buluşmaları" adı altında gerçekleştirilen özel eğitim bilgilendirme toplantıları hakkında okulunuz özel eğitim öğretmenleri ve özel eğitim okullarında/sınıflarında görev yapan branş öğretmenleri ile tüm okullarımızdaki özel eğitim öğrencilerimizin velilerine gerekli duyuruların yapılması gerekmektedir.

 

                                                                                                                 

21.05.2020 311

21-05-202021-05-2020

Kaynak: meb.gov.tr