Osmanlıca Dergi Çalışmalarımızda Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ı  Makamında Ziyaret Ettik.

Osmanlıca Dergi Çalışmalarımızda Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ı Makamında Ziyaret Ettik.

Osmanlıca Dergi çalışmalarımız kapsamında Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ı makamında ziyaret ettik.Müdürümüz yaptığımız çalışmalar ile ilgili  "Köklü ve zengin Osmanlı medeniyetinin mirasçıları olarak bu medeniyetin ruh diriltici iklimine girmek ve oranın havasını teneffüs etmek için bir dergi çıkarmayı hedeflediniz. Buna da Allah'ın yardımıyla muvaffak olacaksınız, bu çalışmanın kendi dil ve kültürümüze dönük olarak bir farkındalık oluşturmasını ümit ediyorum " ifadelerinde bulundu.Yaptığımız tüm çalışmalarda olduğu gibi Osmanlıca Dergi çalışmamızda  bizlere verdiği destekten ötürü müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'a teşekkür ederiz.

17.02.2020 747

17-02-202017-02-2020