Ortaokul 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Karne İş ve İşlemleri Yayınlandı.

(2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Dönem Sınav Notları ile Ders ve Etkinliklere Katılım Notunun Eksiksiz Girilmesi (Seçmeli Dersler dahil)

Ders Yılında En Az 1 (bir) Proje Notu Verilmesi. (İlk dönem proje görevi verildiği takdirde proje değerlendirme ölçekleri idareye teslim edilecektir)

E-Okul Sisteminde Bulunan Karne Bilgileri – Öğretmen Görüşünün Şube Rehber Öğretmenlerince Her Öğrenci İçin Girilmesi

Davranış Notlarının Eksiksiz Girilmesi

E-Okul Sisteminde Bulunan Sınıf Kitaplığının Oluşturulması ve Okunan Kitapların Girilmesi

Sosyal Etkinlik Modülünde öğrencilerin gerçekleştirdiği Sosyal Etkinliklerin Kayıt Altına Alınması ( Öğrenci Sosyal Etkinlik Belgesi )

Öğrenci Devamsızlıklarının Sınıf Defteri ile e-Okul Bilgilerinin Karşılaştırarak Eksik ve Hataların giderilmesi.

Öğretmen Puan Çizelgelerinin Kontrol Edilerek İmzalanması

Ödüller ve ödüllerin verilmesi (Takdir ve teşekkür belgesi,  Sosyal Etkinlik Katılım Belgesi,  Sosyal Etkinlik Başarı Belgesi alacak öğrencilerin kontrolü)

Rehberlik çalışmaları dönem sonu faaliyet raporlarının teslim edilmesi  (Sınıf / Şube Rehber Öğrt.)

Sosyal kulüp dönem sonu faaliyet raporlarının teslim edilmesi, (Sosyal Kulüp Danışman Öğrt.)

Ders ve etkinliklere katılım notu değerlendirme ölçeklerinin teslim edilmesi

BEP Uygulanan Öğrenciler İçin Değerlendirme / İlerleme Raporlarının Hazırlanması

13.12.2019 611

Kaynak: aa.com.tr