Okulumuz Öğrencilerine Destek Olan Tüm Yerel Yönetimlere ,Sivil Toplum Kuruluşlarına ve Kağıthane Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Derneğine Teşekkür ederiz.

Yıl içerisinde okul yönetimimiz ,sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmenimiz ile yapılan müzakereler sonucunda   eğitim ve sosyo ekonomik düzeyleri düşük olan aileler tespit edilerek ilgili velilerimizleirtibata geçilerekgerekli yönlendirmeler yapılmış olup  sivil toplum kuruluşları(Kızılay,Ensar Vakfı ) yerel yönetimler (Kağıthane Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ) ve Kağıthane kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Derneği  işbirliği ile  yardım almaları sağlanmıştır.

15.01.2018 227