Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın Mevlid Kandili Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın Mevlid Kandili Mesajı

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (sav) dünyaya teşrif ettiği gece olan Mevlid Kandilini idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından  2021 yılı Mevlid-i Nebi Haftası'nın teması"Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" olarak belirlenmiştir. Özellikle son yıllarda yaşadığımız Covid- 19 salgın sürecini daha iyi anlamamız, bencillikten uzaklaşıp başkasını da düşünerek yaşayabilme prensibini kendimize düstur edinmemiz gerektiğini "vefa" kavramı ile bizlere hatırlatmaktadır. İçinde bulunduğumuz çağda da, O'nun öğütlerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktayız. Bu bakımdan Mevlit Kandili'ni, Peygamber Efendimizi ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Mevlid Kandilinin insanlığa sevgi, kardeşlik, barış ve huzur getirmesini, Sevgili Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olmasını, aziz milletimizin dirliğini, birlik-beraberliğini sağlamasını diliyor,başta kıymetli öğretmenlerimiz olmak üzere, değerli velilerimizin, sevgili öğrencilerimizin, ve tüm İslam  aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor ,bu mübarek gecenin tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum.

            Mehmet Salih YILDIZ

                 Okul Müdürü


 

16.10.2021 426

16-10-2021