Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 8 Mayıs Anneler Günü Kutlama Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 8 Mayıs Anneler Günü Kutlama Mesajı

Rabbin, O´ndan başkasına kulluk etmemenizi ve anne-babaya iyilikle davranmayı emretti. Şayet onlardan biri veya ikisi yanında yaşlılığa ulaşırsa, onlara: ´Öf´ bile deme ve onları azarlama; onlara güzel söz söyle." (İsra 23)..

İnsan;  sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair hasletlerinin temelini anneden alır. Anne insanı sadece dünyaya getiren bir varlık değil aynı zamanda insanın doğduğu andan itibaren hem koruyucusu, hem bakıcısı, hem de öğretmenidir.

Cennetle müjdelenen annelerimiz, çocuklarını sadece ihtiyaç duyduğu zamanlarda değil, her an yanlarında görmek ister. Dolayısıyla annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır.

Başta şehit anneleri olmak üzere aramızdan ayrılan tüm annelerimizi rahmetle anıyor, şefkat ve sevgi ile dünyanın en yüce görevini yerine getiren annemizin, anne adaylarının ve bütün annelerimizin anneler gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.

              Mehmet Salih YILDIZ

                    Okul Müdürü

07.05.2022 324