Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıldönümünü kutlamanın büyük onuru ve sevincini yaşamaktayız.

Aziz milletimizin bağımsızlık yolunda gösterdiği fedakarlıkların destanlaştığı 30 Ağustos Zaferi´ni, büyük bir gurur ve coşku ile idrak ediyoruz. Bu zafer, milletimizin karşılaştığı bütün zorlukları birlik ve beraberlik ruhuyla, inanç, azim ve kararlılıkla çözdüğünün ve çözeceğinin en büyük kanıtıdır. Dünya tarihinin en şanlı sayfalarından biri olan bu zafer, milletimizin kalbinde taşıdığı bayrak ve vatan sevgisinin de en belirgin tezahürüdür.

Bu duygular içerisinde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanımız uğruna canını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehit aileleri ve yakınlarına sabır ve metanet dileklerimizle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı  kutluyorum."

Mehmet Salih YILDIZ

Okul Müdürü