Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 28 Şubat Postmodern Darbenin 24.Yılı Mesajı

Bin yıl sürecek denen 28 Şubat, millet iradesine, milletin değerlerine ve inancına yapılan bir darbedir. 28 şubat siyasi görüş ve inancından dolayı insanların; çalışma, eğitim, ibadet, düşünce ve ifade özgürlükleri gibi temel haklarının elinden alındığı, aktörleri ve sonuçları itibariyle siyasi, toplumsal ve ekonomik tahribatı çok ağır olan karanlık bir projeydi .Son olarak da 15 Temmuz Darbe girişiminde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Milletimizin inancı ve feraseti ile darbelere son bir darbe daha vurulmuş oldu.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Bizler, unutmadığımız ve unutturmadığımız müddetçe 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz gibi acı hatıraların tekrarlanmayacağına inanıyor, üzerinden yıllar geçse de yaşattığı zulüm hala taze olan 28 Şubat'ın mağdur, mazlum ve şanlı direnişçilerini şükran ve saygıyla anıyorum.

28.02.2021 289