Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Değerli Öğretmenlerim,

"Düşünülerek girilen kapı yalnız sınıf kapısıdır." Diyor Nurettin Topçu.

Yüklendiğimiz vazifenin önemi ve ulviliğini ne güzel ifade ediyor. Bizler, sadece sınıfa giren değil; sınıftakilerin yüreklerine de giren, yalnızca güne değil; gönle de hitap eden kutlu bir davanın kutlu neferleriyiz.

İçinden geçtiğimiz salgın sürecindeki zorluklara karşın büyük gayretler göstererek bizlere güç verdiniz ve pandemi koşullarında bile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yetişmesinde  büyük fedakarlıklar yaparak başarılara imza attınız.

Covid-19 pandemisi sürecinde öğrencilerimize sevgi ve şefkatiyle güven veren her bir öğretmenime şahsım, öğrencilerim, velilerim adına teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 24 Kasım Öğretmenler Günümüzü kutluyor, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehit öğretmenlerimiz ile ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

23.11.2021 184