Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın  2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Mesajı.

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Sonu Mesajı.

17 Ocak 2020 tarihi itibari ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının 1. kanaat dönemini tamamlamış bulunuyoruz.Dolu dolu geçen başarılı ve özverili bir dönemi noktalayarak iki haftalık bir tatil dönemine giriyoruz. Özverili çalışmalarıyla başarılı bir dönem geçirmemize vesile olan öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, katkı sağlayan velilerimizi ve diğer paydaşlarımızı kutluyorum.

Sevgili Öğrencilerimiz, heyecanla beklediğiniz bugünün mutluluğunu sizlerle paylaşıyorum. Karnenizdeki notlar iyi veya kötü gelmiş olabilir. Eğitim de önemli olan süreç içerisinde bir taraftan akademik yönden donatılırken diğer taraftan da milli ve manevi değerlerle şekillenmeniz ve hayata dair hedeflerinize odaklanmanızın sağlanmasıdır. Karnedeki değerlendirmeleri, başarı ya da başarısızlık göstergesi değil; güçlü ve zayıf yönlerinizi tespit aracı olarak görmelisiniz.  Başarıya ve yapabileceğiniz işlere olan inancınızı hiçbir zaman kaybetmeden bu tatil sürecini dinlenmek, bol bol kitap okumak, seyahat etmek,aileleriniz ve arkadaşlarınızla dolu dolu zaman geçirmek için bir fırsat olarak görmenizi tavsiye ediyorum.

Kıymetli Velilerimiz, Öğrencilerimizin karnelerindeki değerlendirmelerden, onların ilgi ve yeteneklerini belirlemeye çalışalım Karne bizlere, çocuklarımızla ilgili ipuçları verecektir. Gelecekle ilgili yol haritası belirlemeye yardımcı olacaktır.

Kıymetli ve fedakâr meslektaşlarım, bir dönem boyunca öğrencilerimizin hayatlarına dokunup onlara güzel değerlerimizi kazandırmak, akademik başarılarını arttırmak için verdiğiniz emekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Sizlerin ifa ettiğiniz kutsal görevinizle büyük ve güçlü Türkiye'nin kutlu ilerleyişinde önemli payeye sahip olduğunuzu acizane ifade etmek isterim.

Bu vesile ile tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize, tüm eğitim personeline sağlıklı ve başarılı bir yarıyıl tatili geçirmesini dilerim.

                                             Mehmet Salih YILDIZ

                                                   Okul Müdürü

18.01.2020 211