Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´ın 1 Mayıs İşçi Bayramı Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

Sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) de emek ve çalışma ile ilgili olarak ""Hiçbir kimse, asla kendi kazancından daha hayırlı bir rızık yememiştir. Allah'ın Peygamberi Dâvûd aleyhisselâm da kendi elinin emeğini yerdi." (Buhârî, Büyû' 15, Enbiyâ 37) demiştir.
Ülkemizin yarınlarının bugünden daha güzel olması için çalışarak üreten, her alanda daha gelişmiş bir Türkiye için emek harcayan, Velilerimiz başta olmak üzere  birçok sektörde hizmet sunan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlar, bugünün birlik, beraberlik ve dayanışma ikliminde ülkemiz adına hayırlar getirmesini dilerim.

01.05.2021 333