Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 06 Haziran 2021 Pazar Günü Gerçekleştirilecek Olan LGS Sınavı Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 06 Haziran 2021 Pazar Günü Gerçekleştirilecek Olan LGS Sınavı Mesajı

06 Haziran 2021 Pazar günu Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılacak olan sınavın ardından 8. sınıf öğrencilerimiz bir üst eğitim kademesi olan ortaöğretim kurumlarına geçiş yapacaklar. Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak öğrencilerimizin güvenli ve sağlıklı bir şekilde sınav sürecini geçirebilmeleri icin pandemi tebdirleri kapsamında tüm önlemlerimizi aldık ve hazırlıklarımızı tamamladık. 

Değerli Velilerimiz,

Okulumuzda LGS sınavı öncesi görevli öğretmenlerimiz tarafından  öğrencilerimize sosyal mesafe kuralına  uyma, maske takma ve Covid -19 hakkında bir bilgilendirme yapılacak, öğrencilerimiz sosyal mesafeye uygun  bir şekilde sınava alınacaktır.

Bu yıl da geçen yıl oldugu gibi önce sağlık diyerek ögrencilerimizin, velilerimizin ve sınav görevlilerimizin herhangi bir olumsuzluk yaşamaması icin tüm ekibimizle birlikte salgın hastalık ile ilgili bütün hijyen ve temizlik

tedbirlerini yerine getirdik. 

8.sınıf öğrencilerimiz bu yıl da ortaöğretim kurumlarına giriş icin yapılacak merkezi sınava salgın hastalık tedbirleri kapsamında okulumuzda gireceklerdir. 

Sevgili öğrencilerim, 

Liselere Geçiş Sistemi kapsamında yapılacak olan merkezi sınavda elinizden gelen gayreti göstererek hedefinize ulaşacağınıza tüm kalbimle inanıyorum. 

Sınava büyük bir azim ve gayretle hazırlanan sevgili öğrencilerimiz elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştınız. Şimdi ise kendinize güvenmek ve emeklerinizin karşılığını alma zamanıdır. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, yenilikçiliğe dayalı araştıran, sorgulayan; milli  ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmanızdır. Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencilerimizin yetişmesinde emek veren çok değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor, LGS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sınavda görev yapacak tüm yönetici, öğretmen ve görevlilere kolaylıklar diliyorum.

Mehmet Salih YILDIZ

Okul Müdürü

 

 

03.06.2021 531