Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Saygıdeğer Meslektaşlarım 
Tüm Dünya ile birlikte ülkemizde de yaşanan koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle öğrencilerimizin eğitiminin sekteye uğramaması için uzaktan eğitim sürecinde ve yüz yüze eğitimde göstermiş olduğunuz fedakarlıklar, azim ve gayret için hepinize teşekkürlerimi sunmak istiyorum.
Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir.
Öğretmenlerimiz 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda; kendisini sürekli yenileyen, donanımlı, maddi ve manevi değerlerine sahip çıkan, yorulmak bilmeden devam eden ve ülkemizin daha iyi yerlere gelebilmesi canla başla çalışan kahramanlarımızdır.
Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit meslektaşlarımız olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, ülkemizin ve milletimizin geleceğini emanet ettiğimiz, yürekleri; sevgi, şefkat ve sabırla dolu, bu kutsal mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin ve emekli öğretmenlerimizin ´Öğretmenler Günü´nü tebrik ediyorum"
                 Mehmet Salih YILDIZ
                        Okul Müdürü

23.11.2020 573