Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´ dan 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

Sevgili Öğrencilerim, Kıymetli öğretmen arkadaşlarım ve Değerli Velilerimiz,

2020-2021 eğitim öğretim yılına İstiklal Marşımız eşliğinde Şanlı Bayrağımızı göndere çekip ,okul zilimizi çalarak başladık.Okullarımızın neşe kaynağı öğrencilerimizin yokluğu burukluğu ile başlayan eğitim-öğretim yılının ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim. Ülkemizin tüm dünya ile birlikte mücadele ettiği salgın döneminde hangi öğrencimize nasıl ulaşabiliriz düşüncesiyle gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Okulun dört duvardan çok daha fazlası olduğu prensibimizi uzaktan eğitim sürecinde gerçekleştirdiğimiz çeşitli faaliyetlerle sürdürmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimiz 18 Eylül 2020 tarihine kadar uzaktan eğitimle derslerine başlıyor. Bakanlığımızın eğitim takvimi doğrultusunda da 21 Eylül 2020 tarihinde okullarımızın kapılarını öğrencilerimize açmak için çalışmalarımızı yapıyoruz.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin hem görevimiz hem de toplumsal sorumluluğumuz olduğunun farkındayız. İyi yetişmiş; tarihini, milli ve manevi değerlerini, örf ve adetlerini, ülkesini ve dünyayı tanıyan, teknolojiyi kullanan, bilime, rekabete açık, öz güveni yüksek, donanımlı nesilleri yetiştirmenin hem öğrencilerimizin geleceği, hem de ülkemizin geleceği açısından son derece önemli olduğuna inanıyoruz.Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimiz, eğitim çalışanları, öğrencilerimiz ve aileleri için 2020-2021 eğitim-öğretim yılının verimli ve huzurlu geçmesini temenni eder; sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım.

Mehmet Salih YILDIZ

Okul Müdürü