Öğrencilerimize Bireysel Eğitim Koçluğu Sistemi Uygulanmaya Başladı.

Okulumuzda öğrencilerimize okula uyum, aidiyet, devam-devamsızlık, disiplin ve başarı, ödül-ceza, disiplin durumlarına yönelik analizlerin yapılması, öğrenci -veli görüşmelerinin koordinasyonunun verimli bir şekilde takip edilebilmesi için " Bireysel Eğitim Koçluğu " uygulaması yapılmaktadır.Eğitim Koçluğu uygulamalarımızda Rehberlik öğretmenlerimiz tarafından ders başarısızlığı olan devamsızlık yapan öğrencilere etkili ders çalışma yöntemleri hakkında bilgilendirme çalışmaları yapılarak , izlenecek çözüm ve tavsiyelerle önerileri ile ilgili ailelerle görüşülmüştür. Eğitim koçları klasik sınıf rehber öğretmenliği anlayışının dışına çıkarak öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenebilmektedir. Okulumuzda öğrenci ve veli görüşmelerinden elde edilen sonuçlar öğretmenler kurulu ile danışma kurulunda görüşülerek gerekli tedbirler alınmaktadır.Yapılan bu koordinasyon neticesinde okulumuzda devamsızlık sorunu yaşanmamaktadır.Öğrenci devamsızlığını ortadan kaldırmak için Okulumuzda gerçekleştirilen tedbir çalışmaları neticesinde 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Geleceğim Okulda projesi kapsamında kurumumuz Öğrenci Dostu Okul olarak belirlenmiştir.

14.11.2019 442

14-11-201914-11-201914-11-201914-11-2019