Lise Öğrencilerimize Yönelik Din Görevlilerinin Sahip Olması Gereken Ahlaki ve Mesleki Etik Değerler ile İlgili Farkındalık Sohbetleri ve Seminerimiz Gerçekleştirildi

İHL Meslek dersleri öğretmenimiz Hatice Cenkış BECERİK tarafından lise öğrencilerimize 18 Ocak 2022 Salı günü saat 11:00'de okulumuz konferans salonunda Din Görevlilerinin sahip olması gereken ahlaki ve mesleki etik değerler ile ilgili farkındalık sohbetleri ve seminerleri düzenlendi.Ayrıca faaliyet kapsamında  İHL Meslek dersleri öğretmenlerimiz Kadriye BİNGÖL ve Hatice Cenkış BECERİK rehberliğinde okulumuz öğrencileri Mecidiyeköy Merkez Camii ve Sadabat Camiine'' Cami gençlik buluşmaları '' kapsamında uygulama etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimize Allah'ı ve Peygamberi (SAV) sevmenin önemi, ahiret inancı ve bilinci konularında bilgilendirmede bulunularak erdemli insan ve mukaddesatına bağlı imanlı ve vicdanlı bir neslin yetişmesi yolunda gayret gösterildi. Birlik ve beraberliğin pekiştiği, millî ve manevi duyguların canlandığı bir mekânlar olan camiler, hayatımızın merkezi hâline getirilmeye çalışıldı. Etkinliğimizi gerçekleştiren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

18.01.2022 977

28-01-202228-01-202228-01-2022