Kağıthane'de Bulunan İmam Hatip Ortaokul ve Lise Müdürleri Tanışma ve Değerlendirme Toplantısı Okulumuz Ev Sahipliğimizde Gerçekleşti

Kağıthane Öncü Gençlik ve Spor Kulübü kuruluş ve faaliyet amaçları doğrultusunda İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Muhammed Emin ŞEN,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhammet ÇAYIR,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Hüseyin ÇAĞILCI ve Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Yavuz KURT'un katılımlarıyla Kağıthane'de bulunan İmam Hatip Ortaokul ve Lise Müdürleri tanışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün yaptığı konuşmalarda "İmam Hatip Okullarımızdaki eğitim ortamları ve öğrenme süreçlerini geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Eğitim öğretimin daha etkili ve verimli hale getirilmesi, öğrenci ve öğretmenlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımın desteklenmesi ve amacına uygun bir biçimde yürütülmesini sağlayarak, eğitimin her kademesinde ve her alanında kalitenin arttırılmasını hedefliyoruz. İfadelerinde bulunuldu.

09.10.2019 229

09-10-201909-10-201909-10-201909-10-201909-10-2019