İstanbul Bilim Olimpiyatları Projesi 5. ve 6. Sınıf Matematik Yarışması

Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yürütülen İstanbul Bilim Olimpiyatları projesi kapsamında resmi/özel okullarımızda öğrenim gören 5.ve 6. Sınıf öğrencilerimize Matematik yarışması 04.12.2021 Cumartesi günü çevrimiçi olarak http://istmem.meb.gov.tr/isbo/ internet adresi üzerinden uygulanacaktır. Bu yarışma internet sitesinde yoğunluk yaşanmaması adına aşağıda belirtilen saatlerde uygulanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

Bilgi Notu:

Grup Yarışma Başlangıç Saati: 10.00

Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir.

2-  Grup Yarışma Başlangıç Saati: 12.15

Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy,

Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih.

3-  Grup Yarışma Başlangıç Saati: 14.30

Gaziosmanpaşa , Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik.

4-  Grup Yarışma Başlangıç Saati: 16.45

Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar,

Zeytinburnu.

24.11.2021 750