Instagram Canlı Yayını Pazar Günü Konuğumuz Önder İmam Hatipler Derneği Genel Başkanı Sayın Kamber ÇAL

''Geçmişten Günümüze İmam Hatipler'' konulu canlı yayınımızı @hasbahceimamhatip ınstagram hesabımızdan 17 Mayıs 2020 Pazar saat 22:00'da takip edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/hasbahceimamhatip tıklayınız

KAMBER ÇAL

Önder İmam Hatipler Derneği Genel Başkanı

1972 yılında Kayseri'nin Develi ilçesinde doğdu. İlkokulu köyünde okudu, Develi İmam Hatip Lisesinden 1989 yılında mezun oldu. Yüksek tahsilini İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde 1996'da tamamladı.Orta ve yüksek öğrenim yıllarında muhtelif sivil toplum kuruluşlarında görevler yaptı. İstanbul Başakşehir İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği'nin (BİHADER) kurucu başkanlığını yaptığı dönemlerde okulların nicel ve nitel gelişimine katkıda bulundu. İstanbul Pendik Ömer Çam Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği yönetiminde görev aldı. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında İstanbul Recep Tayyip Erdoğan AİHL Okul Aile Birliği Başkanlığı yaptı.ÖNDER'in 2017 yılında yapılan 56. Genel Kurulunda yapılan seçimlerde yönetim kurulu üyesi oldu. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında ÖNDER Okul Aile Birliği Komisyon Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı.2014 yılına kadar siyasi çalışmalarda bulunan, il genel meclis ve belediye meclis üyeliği de yapan Kamber Çal, MÜSİAD, İlim Yayma Cemiyeti, Birlik Vakfı, İGİAD, (TÜRES) üyeliklerinde bulundu.13 Nisan 2019 tarihinde ÖNDER Genel Başkanlığı görevini üstlenen Kamber Çal, halen sağlık ve gıda sektöründe ticaretle iştigal etmektedir. Çal, evli ve dört çocuk babasıdır.

15.05.2020 440

15-05-2020