Hazırbulunuşluk Öğretmen Anketi  ve Hazırbulunuşluk Yönetici Anketi 03/02/2020 Pazartesi Günü Açılıyor.

Hazırbulunuşluk Öğretmen Anketi ve Hazırbulunuşluk Yönetici Anketi 03/02/2020 Pazartesi Günü Açılıyor.

12.09.2019 ve 17.09.2019 tarihlerinde 5. ve 9. sınıf seviyelerinde Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe ve İngilizce derslerinde İstanbul ili genelinde sadece resmî ortaokul ve liselerde hazırbulunuşluk uygulaması gerçekleştirilmiştir. Hazırbulunuşluk Uygulaması ile eğitim sürecini sağlıklı plânlamaları için öğretmenlere gereken dönütlerin sağlanması amaçlanmıştır. Bu uygulamanın öğretmen ve yönetici nezdinde bir değerlendirmesini yapabilmek için " Hazırbulunuşluk Öğretmen Anketi ve Hazırbulunuşluk Yönetici Anketi " olmak üzere iki adet anket, İstanbul Ölçme Değerlendirme Merkezinin web adresi olan istanbulodm.meb.gov.tr adresinden 03.02.2020 Pazartesi gününden itibaren öğretmen ve yöneticilere açılacaktır.
    Anketlerin Hazırbulunuşluk Uygulamasının yapıldığı 5. ve 9. sınıf derslerinin öğretmenleri (5'lerde Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İngilizce; 9'larda Matematik, Türk Dili ve Edebiyatı, Fizik, Kimya, Biyoloji ve İngilizce öğretmenleri) ve okul idarecileri tarafından 10.02.2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar titizlikle doldurulması gerekmektedir. Anket tarihlerinin öğretmenlere iletilmesi ve sağlıklı bir şekilde doldurulması için İstanbul geneli tüm resmî ortaokul ve liselerde 2. dönem Öğretmenler Kurulu Toplantılarına "Hazırbulunuşluk anketleri"nin gündem maddesi olarak eklenmesi, öğretmenlere duyurulması ve anketlerin doldurulması ilgi yazı ile bildirilmiştir.

30.01.2020 535

30-01-2020