Eğitimde Drama Teknikleri '' Öğretmenlik Aktörlüktür '' Konulu Tiyatro Oyunumuzu Gerçekleştirdik.

Bireyler arasında dolaysız bir iletişim ve sinerji yaratan oyun-drama ve tiyatro çalışmaları günümüzde öğrenci merkezli eğitim sisteminin vazgeçilmez parçalarından biri haline gelmiştir. Yaparak ve yaşayarak eğitim tekniklerini bilmek, mesleki anlamda kendini geliştirmek isteyen her öğretmen için gereklidir.Okulumuz öğretmenlerinin hazırlayıp sundukları "ÖĞRETMENLİK AKTÖRLÜKTÜR temalı taiyatro oyunumuz konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Aktörün (Öğretmenin) kendini etkili ifade etmek için sunum yapma yöntemleri
• Aktörün (Öğretmenin) diksiyon, hitabet ve sunum becerilerini geliştirmek için alıştırmalar
• Aktörün (Öğretmenin) beden dili
• Aktörün (Öğretmenin) yaratıcılığını besleyen alıştırmalar
• Eğitimde sanatın etkisinin eğlenceli bir dille anlatan oyunumuz öğretmenlerimiz tarafından büyük beğeni kazandı.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

29.12.2019 271

22-01-2020