Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzden ''Kudüs-Mescid-i Aksa ve Güncel Olayların Arkaplanı '' Konulu Program

Kıymetli Öğretmenlerimiz ,Değerli Velilerimiz ,Sevgili Öğrencilerimiz

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün YouTube Kanalında, Kudüs'ü ve Mescid-i Aksa'yı her daim düşlerinde gören imam hatip öğrencilerini, öğretmenlerini ve velilerini dinler tarihi uzmanı Prof. Dr. Mustafa ALICI ile buluşturuyor. Ciğerparemiz Mescid-i Aksa'nın hiçbir kutsal tanımayan, kutsala saygı duymayan ve sınır tanımayan bir güruh tarafından işgal edilmesini, Ramazan-ı Şerifin son demlerinde bizleri derinden yaralayan, bayram sevincimizi gölgeleyen ve sağduyu sahibi insanlarda derin infial uyandıran bu elim olayı Prof. Dr. Mustafa ALICI ile konuşacağız.

İLGİLİ PROGRAMA AİT VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

11.05.2021 169