Birlikte İngilizce Projesi  Eğitici Eğitimleri Başvuruları   Başlıyor

Birlikte İngilizce Projesi Eğitici Eğitimleri Başvuruları Başlıyor

Değerli Öğretmenlerimiz

İngilizce öğretmenlerimizin mesleki, alan ve bireysel gelişimlerinin artırılması amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından British Council ve Sabancı Vakfı iş birliği ile öncelikli olarak ortaokullarda uygulanmak üzere  "Birlikte İngilizce (English Together)" Projesi yürütülmektedir. Söz konusu proje kapsamında 2019 yılından itibaren ortaokullarda görev yapan İngilizce öğretmenlerine yönelik "Birlikte İngilizce Projesi Mesleki Öğrenme Toplulukları Eğitici Eğitimleri" ve devamında da Mesleki Öğrenme Toplulukları (Professional Learning Communities-PLC) toplantıları gerçekleştirilmektedir.

Projenin 81 ilde  tüm ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeylerinde yayılımının sağlanması için 2022 yılı içinde  Birlikte İngilizce Projesi Mesleki Öğrenme Toplulukları eğitici eğitimleri düzenlenecektir.  Planlanan eğitimlere katılmak isteyen İngilizce öğretmenlerinin 07.02.2022-17.02.2022 tarihleri arasında "veri.meb.gov.tr" internet adresinden başvuru yapmaları gerektiği,

Bu bağlamda, eğitici eğitimlerine katılmak isteyen ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim düzeylerinde görev yapan  İngilizce öğretmenlerinin başvuru yapabilmeleri için gerekli duyurunun  yapılması Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün ilgi yazısı ile bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız.

08.02.2022 781