Abdurrahman DİLİPAK’ı Okulumuzda Ağırladık!

Kariyer Günleri kapsamında 5.sini düzenlediğimiz söyleşilerimizde Gazeteci – Yazar Abdurrahman DİLİPAK tarafından Şube Müdürümüz İlhan KURT’un katılımıyla okulumuz lise öğrencilerine yönelik seminer gerçekleştirildi.

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ’ın açılış konuşmaları ile başlayan seminerimiz DİLİPAK’ın konuşmaları ile devam etti. Gençliğin gelecek olduğunu, yarının Türkiye’sini gençlerin yöneteceğini belirten Abdurrahman DİLİPAK: “Buna göre kendinizi yetiştirmeniz gerekir. Dünya kapitalizmin eseri olarak büyük bir buhrandadır ve kapitalizmin getirdiği adaletsizliklerden dolayı var olan çatışmalar artarak devam edecektir. Çünkü var olan durum sürdürülebilir bir durum değildir. Türkiye bugün mağdur ve mazlum dünyanın umudu haline gelmiştir. Hem ülkemize hem de dünya mazlumlarına faydalı olmak istiyorsak sadece okul dersleri ile yetinmemeli ve kendimizi geliştirmeliyiz. En az 4 dil öğrenmeli ve en az 4 üniversite bitirmeliyiz. Çağımız bilişim çağı ve yakında insanların yaptığı birçok işi robotlar yapacaktır. Geleceği yakalamak istiyorsak bilgi birikim olarak geleceğe hazır olmalıyız, bugün günlük cirosu ortalama 10 milyar dolar olan alışveriş siteleri var; dünya ile rekabet edebilmek için katma değeri yüksek işler yapmalıyız.” dedi.

Gerçekleşen seminer akabinde Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ hediye takdiminden sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

07.05.2019 1066

07-05-201907-05-201907-05-201907-05-201907-05-201907-05-2019