29 Kasım Çarşamba günü  Saat 11:00´de Okulumuz Konferans Salonunda  9.ve 10.Sınıf Velilerimize Yönelik Hazırlanan Ergenlik Döneminde Davranış Problemleri ve Çözüm Yolları Konulu Seminere Tüm Velilerimiz Davetlidir.

29 Kasım Çarşamba günü Saat 11:00´de Okulumuz Konferans Salonunda 9.ve 10.Sınıf Velilerimize Yönelik Hazırlanan Ergenlik Döneminde Davranış Problemleri ve Çözüm Yolları Konulu Seminere Tüm Velilerimiz Davetlidir.

ÇOCUK VE ERGENLERDE GÖRÜLEN UYUM VE DAVRANIŞ BOZUKLUKLARI

Çocuk, gelişim dönemlerinin birinden diğerine geçerken bir yandan o dönemin getirdiği değişikliklere bir yandan da çevresinde olanlara uyum sağlamaya çalışır. Yaşadıklarına, karşılaştığı durumlara çeşitli tepkiler gösterir. Bu süreçte sorunlar yaşar ve bu sorunların çözümünde engellerle karşılaşırsa veya yanlış tutumlarla yetiştirilirse sorunlar ve çözümleri ileriki yaşlara aktarılır ve davranışları etkiler.

17.11.2017 424

17-11-2017