2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Düzenlenen Kağıthane İlçesi Etnospor Mangala Turnuvasında  Ortaokul Kategosinde İlçe 1.ci ,Lise Kategorisinde İlçe 2. Olduk

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Düzenlenen Kağıthane İlçesi Etnospor Mangala Turnuvasında Ortaokul Kategosinde İlçe 1.ci ,Lise Kategorisinde İlçe 2. Olduk

Bilişim Teknolojileri öğretmenimiz Yusuf ÖGTEM , Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Şakir PAT rehberliğinde katıldığımız Kağıthane İlçesi Etnospor Mangala Turnuvasında Ecrin Yağmur Bozkurt ortaokul 1.si ,Elif Şura Kocaoğlu da Lise 2.si olmuştur.İlçe birincimiz 4. Etnospor Kültür Festivali'nde gerçekleştirilecek İstanbul finaline katılma hakkı kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

26.05.2022 313