12.Sınıf Öğrencilerimize Etkili Ders Çalışma Yöntemleri ve  Etkili Motivasyon Konulu Seminerimiz Gerçekleştirildi

12.Sınıf Öğrencilerimize Etkili Ders Çalışma Yöntemleri ve Etkili Motivasyon Konulu Seminerimiz Gerçekleştirildi

12.sınıf öğrencilerimize yönelik ''Etkili Ders Çalışma Yöntemleri ve  Etkili Motivasyon " semineri rehber öğretmenimiz Seçil AKPUNAR tarafından okulumuzda gerçekleştirilmiştir.Öğrencilerimize, sınava hazırlanma sürecinde destek olmak amacıyla birtakım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İzleme, geribildirim temelli bu süreçte okul idaresi, rehberlik ve danışman öğretmenleri işbirliği ile izleme çalışmaları gerektiği gibi yürütülmektedir.Ayrıca öğretmenlerimizle öğrencilerimizin genel durumunu değerlendirmeye yönelik paylaşım toplantılarına katılım, velilerimize yönelik olarak da sınav sistemi, motivasyon ve iletişim becerilerini geliştirmeye yönelik seminer çalışmaları gerçekleştirilmektedir.

08.02.2022 99

21-02-2022