Hasbahçe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Eğitim ve öğretim alanında ilmî değerleri ön planda tutan, ileri öğretim yöntemlerini kullanan, ülkemiz ölçülerinin üzerinde, bir okul ortamı hazırlayarak her bireyin eğitim görmek istediği önde gelen bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Üretici, bilim ve teknolojiden haberdar olan, okuma alışkanlığı edinmiş, öğrenirken sorgulayan, öğrendiklerini hayatında uygulayabilen, çağa uygun ve özgür düşünebilen, araştırmacı bir gençlik yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.45 - 16.10
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02123209495

WEB - https://hasbahceaihl.meb.k12.tr

Adres - TALATPAŞA MAH. DÜNÜR SK. NO 35 İÇ KAPI NO KAĞITHANE / İSTANBUL

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz, mahalle arasında bulunmakta olup hemen yakınında Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğüne bağlı Osmanlı Arşivleri Daire Başkanlığı bulunmaktadır.

Adres - TALATPAŞA MAH. DÜNÜR SK. NO 35 İÇ KAPI NO KAĞITHANE / İSTANBUL

Ulaşım Okulumuza otobüs veya minibüs ile gelecekler Okmeydanı tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi (Okmeydanı SSK) durağında, Kağıthane tarafından ise Kağıthane Belediyesi durağında inerek yaklaşık 10 dk yürüme yoluyla, metrobüs ile gelecekler ise yine Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi durağında inerek yaklaşık 1 km. yürüme yoluyla okula ulaşabilirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine yaklaşık 2 km. mesafede yer almaktadır.