82 Ülkeden Öğrencinin Öğrenim Gördüğü Uluslararası Anadolu İmam Hatip Liseleri

Türkiye´de 82 ülkeden öğrencinin öğrenim gördüğü Uluslararası Anadolu imam hatip liseleri öğrenci sempozyumu, Genel Müdürlüğümüzün koordinasyonunda, Kayseri Kocasinan Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen sempozyumda konuşan Genel Müdürümüz Nazif Yılmaz “Yedi Bölgeden Yedi Kıtaya Uluslararası Anadolu İmam Hatip Liseleri Öğrenci Sempozyumu”nun ikincisini, “Dünden Bugüne İslam Coğrafyası: Sorunlar ve Çözüm Önerileri” üst başlığıyla Kayseri´de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek “Bugün iki güzelliğe şahidiz. Birisi sabah gerçekleşti: Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesinin uygulama camiinin temeli atıldı. Şimdi de birincisi Bursa’da gerçekleşen Uluslararası İmam Hatip Liseleri Öğrenci Sempozyumunun ikincisini yaşıyoruz. Bu iki güzelliği bir arada görmek bizlere heyecan veriyor.” şeklinde konuştu.

22.04.2019 253

Kaynak: http://dogm.meb.gov.tr/www/dunden-bugune-islam-cografyasi-sorunlar-ve-cozum-onerileri-konulu-yedi-bolgeden-yedi-kitaya-uluslararasi-anadolu-imam-hatip-liseleri-ogrenci-sempozyumunun-ikincisi-kayseride-gerceklestirildi/icerik/811