"Ücretli Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Ücretli Öğretmenlerin Görüşleri Araştırma Anketi" ile "Ücretli Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Eğitim Kurumu Yöneticilerinin Görüşleri Araştırma Anketi" Erişime Açıldı.

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okul ve kurumlarda görev yapan ücretli öğretmenlerin çalışma koşulları, eğitim öğretim faaliyetlerini yürütürken karşılaştıkları sorunları değerlendirmek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı anket programı http://anket.meb.gov.tr üzerinden "Ücretli Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Ücretli Öğretmenlerin Görüşleri Araştırma Anketi" ile "Ücretli Öğretmenlik Uygulamasına İlişkin Eğitim Kurumu Yöneticilerinin Görüşleri Araştırma Anketi" erişime açıldığını bildiren ilgi (a) ekte sunulmuştur.

Bahse konu iki ankete 13 Ocak 2020 – 7 Şubat 2020 tarihleri arasında okul ve kurumlarda görev yapan eğitim kurumu yöneticileri (Müdür, Müdür Başyardımcısı, Müdür Yardımcısı) ile ücretli öğretmenlerin katılımlarının sağlanması beklenmektedir.

20.01.2020 360

20-01-2020