Suriye'nin Kuzeyindeki Güvenli Bölgede

Suriye'nin Kuzeyindeki Güvenli Bölgede "Ezanı Güzel Okuma" Yarışması Yapıldı

Türkiye'nin Fırat Kalkanı Harekâtı ile terörden arındırdığı Suriye'nin Kuzeyindeki Güvenli Bölgede imam hatip öğrencileri arasında düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma" yarışmasının finali Çobanbey'de gerçekleştirildi.

Ezanı güzel okuma yarışmasının ilk etabı okul çapında yapıldı. Her okulda birincilik elde öğrenciler ise Çobanbey'deki final yarışmasına katıldı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Programa, Kilis İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, İl Müftü Yardımcısı, TDV Bölge Temsilcisi, Mahalli Meclis Başkanı ve üyeleri, Yunus Emre Enstitüsü Müdürü, Türkiye Maarif Vakfı Fırat Kalkanı Bölgesi Koordinatörü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bölge Temsilcisi, imam hatip okul müdürleri ve bölge eğitim koordinatörleri katıldı.

14.04.2021 371

Kaynak: dogm.meb.gov.tr