Sağlık Çalışanlarına Vefa Konulu Mektup, Resim, Kısa Film Yarışması

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın    Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde, içerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte  sağlık çalışanlarımızın motivasyonunun artırılması ve sağlık çalışanlarının çalışma koşulları hakkında öğrencilerimizde farkındalık oluşturarak onlara karşı vefa duygularını ifade etmelerini sağlamak amacıyla, Türkiye geneli tüm resmî/özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören  öğrenciler arası kısa film yarışmaları (Sağlık Çalışanlarına Vefa, Covid-19 ile Mücadele ) düzenlendiği ilgi (a) yazı ile duyurulmuştu.

Covid-19 salgınıyla mücadele etmek için alınan önlemlere bağlı olarak, söz konusu kısa film çalışmalarının aksayabileceği göz önünde bulundurulduğundan, son başvuru tarihi 04.12.2020 tarihine kadar uzatılmış olup, yazımız ekinde sunulan güncel yarışma takviminin ekte sunulmuştur.

03.12.2020 254

meb_iys_dosyalar/34/13/758711/dosyalar/2020_12/03144123_KISA_FYLM_YARTNAME.pdf