Piyano Kursumuzdan Müzikal Kareler.

Piyano eğitmeni Sabina Altungeyik hocamız tarafından öğrencilerimize hafta içi Piyano kursu verilmektedir.Piyano gerek yapısı, gerek sesi, gerek de güzelliği ile klasik müziğin temel müzik aletlerinden biridir. Piyano eğitimi temel müzik bilgilerini ve tekniklerini sunmasının yanında en üst seviye teknikleri de içerir ve bu özelliğiyle müzik aletleri arasında çok önemli bir konuma sahiptir.Okulumuzda sene başı açılan Piyano Kursu ile başlanan eğitimde müziğin temellerini sağlam bir şekilde kavrayan öğrencilerimiz rahatlıkla diğer müzik aletlerini de öğrenebilir ya da piyano üzerinde uzmanlaşmaya devam edebilir. Piyano her yaştan öğrenci tarafından kullanabilir çünkü piyano tuşlara basılarak çalınan bir müzik aletidir ve diğer müzik aletleri arasında fiziksel olarak en az yeterlilik isteyen müzik aletlerinden biridir. Fiziksel olarak önemli bir yeterlilik istememesine rağmen eğitim öğrenciye önemli derecede armoni ve ritim bilgisi katar ve müzik yeteneğini yüksek derecede geliştirir.

11.01.2020 647

11-01-202011-01-2020