Okuluna Hoş Geldin

Okuluna Hoş Geldin

25.07.2023 475

Hasbahçenin eğitim kadrosu ve okul kültürüne güvenerek okulumuzu tercih eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Bize güvenen ve inanan velilerimize teşekkür ediyoruz.

En iyi tercihi yaptığınızdan emin olunuz. Yüzünüzü kara çıkarmayacağız Allah'ın izniyle. Çocuklarımız bu başarılarını zaten sürekli gelişen ve yenilenen inovatif bir bakışla Hasbahçemizde elde ettiler. Yaptıklarımızın,  yapacaklarımızın teminatı olduğundan emin olun. En yüksek puanlarla yüksek puanlı okullara giren arkadaşlarınız da sizlere gıptayla bakacaklardır. Çünkü hiç bir eğitim yuvası öğrencilerini başarıya ulaştırmak için bu kadar istekli ve gayretli değildir. Hasbahçe'de herkes bu potada bir bütündür ve herkesin potansiyeli en üst derecesine çıkarılacak ekip ruhu ve pedagojik anlayış mevcuttur. Çocuklarınızı bilinmedik ortam ve anlayışlar yerine güvenli ve mutlu ortam olan Hasbahçe'ye teslim ettiğiniz için sizin neyi ve neleri önemsediğinizin de idrakindeyiz. Bu idrak ve şuurla sizlere en iyi eğitim - öğretim, kültür ve değerler desteği sunacağımızdan kuşkunuz olmasın. Vizyon ve misyonuyla Hasbahçe gelişirken kazanan siz olacaksınız. Bir gün ülkemizin en iyi okulunun Hasbahçe olacağı inancıyla hareket ediyoruz. Okulumuz dışında diğer okulları tercih eden öğrencilerimize de gittikleri okulda Hasbahçe kültürüyle hareket ederek daha çok başarılı olacaklarına inanıyor, bu sevgili öğrencilerimize de hayırlı başarılar diliyorum.

Geleceğimiz ve umudumuz olan siz gençlerimizi yürekten kutluyor, başarılarınızın aratarak devam etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 

 

M. Salih Yıldız 

Okul Müdürü