Okul Tarafından Gerçekleştirilen Örnek ve Özgün Uygulama-Proje Alanı Çalışmalarımız Kapsamında Okul Revirimizi  ve Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemizi Hayata Geçirdik.

Okul Tarafından Gerçekleştirilen Örnek ve Özgün Uygulama-Proje Alanı Çalışmalarımız Kapsamında Okul Revirimizi ve Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemizi Hayata Geçirdik.

1.Özgün Alan Çalışmamız;Okul revirimizin açılmasıyla birlikte öğrencilerimizin hem sağlıklı yaşam, hem de sağlıklı beslenme konularında daha bilinçli olması , okulda yaşanabilecek acil durumlarda erken müdahele edilmesi için Hemşiremiz Beyza Elif Nas ve okul idaremiz tarafından Acil Durum Koordinasyon ekibi oluşturulmuştur.Revirimiz açıldığı günden bu yana öğrencilerimizden, öğretmenlerimizden ve özellikle de velilerimizden çok olumlu tepkiler aldık. 1090 tane öğrencimiz var ve hepsinin sağlık takibinin yapılmasından , müdahele edilmesi gereken ufak tefek yaralanmalarda işin ehli uzman bir kişi tarafından çocuklarımıza tedavi uygulanmasından çok memnunuz.Tüm okullarda revirlerin hayata geçirilmesini temenni ediyoruz.

2.Özgün Alan Çalışmamız ; Akıl ve Zeka Oyunları Atölyemiz uygun materyallerle donatılarak öğrencilerimizin her daim kullanmaları için hizmete sunulmuştur.Aktif olarak kullanılan atölyemizde çalışmalar yapan öğrencilerimiz İlçemizde okulumuz ev sahipliğinde düzenlenen Reverse,Kulamive Pentago kategorisinde 1.olmuştur.Türkiye Akıl ve Oyunları turnuvasına katılmak için tüm çalışmalarımız hız kesmeden devam etmektedir.17 Nisan Çarşamba günü yine okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirelecek olan İlçemiz Ortaokullar Arası 2.Akıl ve Zeka oyunları turnuvasına Mangala ve Koridor kategorisinde yarışacak öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.

20.03.2019 295

25-03-201925-03-201925-03-201925-03-201920-03-201920-03-201920-03-201920-03-2019