Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´ın Ramazan Bayramı Mesajı

''Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelerek; hamdolsun, millet olarak sevgiyle, muhabbetle bir bayrama daha kavuştuk.İçinde bulunduğumuz salgın günlerinde hayatımızda bize bahşedilen nimetlerin değerini  anladığımız gibi bayramları tam manasıyla yaşayabilmenin kıymetini de daha iyi fark ettik. Evimizi, ekmeğimizi, muhabbetimizi paylaşmanın değerini, akrabalarımızla, dostlarımızla birlikte olabilmenin hazzını, kısacası tüm güzelliklerin insanla kaim olduğunu idrak ettik.Bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olduğundan, hepimiz için büyük anlamlar taşımakta olup, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalı,  bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşamalı ve paylaşmalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle eğitim ailemizin her ferdinin, velilerimizin, sevgili öğrencilerimizin; bayram günlerini bizlerin sağlığı ve huzuru için ailelerinden uzakta geçiren sağlık çalışanlarımızın, güvenlik güçlerimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

24.05.2020 672