Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en ileri düzeye vardığı, ibadetin ve arınmanın en üst noktalarda yaşandığı, on bir ayın sultanı rahmet, bereket, mağfiret ayı Ramazan-ı Şerifin sonuna gelerek , bir Ramazan Bayramına daha milletçe ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz

Her türlü zorluğu, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenerek aşıyoruz. Çünkü bizi bir arada tutan değerlerimiz, vatanımız, bayrağımız ve bayramlarımıza olan toplumsal ve kültürel bağlılığımızdır.

Bayramlarımızı son bir yıldır pandemi nedeniyle biraz buruk bir şekilde yaşasak da, ülkemizin Koronavirüs sebebiyle kapanmaya gittiği şu günlerde önümüzdeki yıllarda bayramlarımızı daha coşkulu ve doyasıya yaşamak için biraz daha sabır ve dikkat göstermeliyiz.     

İsrail'in ilk kıblemiz Mescid-i Aksa'ya yönelik maalesef her ramazan ayında gerçekleştirdiği menfur saldırıları şiddetle kınıyorum.Bizler her hal ve koşulda Filistinli kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Ramazan Bayramı'nın ülkemizde ve tüm İslam coğrafyasında  akan kanın bir an önce durmasına, dökülen gözyaşının dinmesine, huzur ve güven ortamının hakim olmasına vesile olmasını temenni ediyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, kıymetli öğretmenlerimizin, okul personelimizin, değerli velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


        Mehmet Salih YILDIZ

             Okul Müdürü

12.05.2021 218