Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın Fatih Sultan Mehmet Han'ın Vefatının 540. Yıl Dönümü Anma Mesajı

İslam âlemi için büyük bir önem taşıyan İstanbul, Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) Hadis-i Şerifindeki övgüsüne nail olabilmek için defalarca kuşatılmış, fakat İstanbul'un fethi şanlı Türk ordusu ve onun şanlı kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerine nasip olmuştur. Fatih Sultan Mehmet Han'ın genç yaşta kazanmış olduğu bu zafer tarihin akışına yön vermiş, Türk İslam tarihinin şanlı sayfalarında yerini almıştır. Bir çağ açıp bir çağ kapatan eşsiz güzellikteki dünya şehrini bizlere miras bırakan ; Büyük komutan Fatih Sultan Mehmet Han'ı vefatının sene-i devriyesinde rahmetle ve minnetle anıyorum.
           Mehmet Salih YILDIZ
                 Okul Müdürü