Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın Berat Kandili Kutlama Mesajı

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandilinin ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı artırmasını, tüm dünyada eza ve cefa çeken Müslüman kardeşlerimizi de dualarımızdan eksik etmeyerek, tüm dünyada ve ülkemizde  yaşanan , çağın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere şifa olmasını diliyorum.Bu duygu ve düşüncelerle başta aziz milletimizin, öğretmen, öğrenci ve velilerimizin Berat Kandili´ni kutluyor, bu kutlu gecenin ülkemizin ve İslam âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayetine, barışına ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınmalarına ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah´tan niyaz ediyorum.

17.03.2022 424

17-03-2022