Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın Anneler Günü Kutlama Mesajı

Anneleri  baş  tacı  yapan, "Cennet anaların ayaklarının altındadır" diyen bir dinin mensupları olarak bu sözün idrakinde, annelerimizin hakkının hiçbir zaman ödenmeyeceğinin bilincindeyiz. Hayattaki en büyük yardımcı ve destekçimiz, yürüdüğümüz yolların rehberleri, sağlıklı yetişen nesillerin yaratıcıları, umutlarımızı paha biçilmez emekleriyle aydınlatan annelerimize; bizlere göstermiş oldukları karşılıksız sevgiden, hiç bitmeyen sabırdan, şefkatten, fedakârlıktan, merhametten dolayı minnettarız. Başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi ve fedakârlığını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün kadınların, dünyamızı aydınlatan, bizi sonsuz sabır ve özveriyle büyüten annelerimizin, sınıflarda her çocuğu kendi çocuğu gibi bağrına basan öğretmen annelerimizin anneler gününü kutlar,  ebediyete irtihal etmiş annelerimizi de rahmet ve minnetle yâd ederim.

09.05.2021 268