Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı.

Kıymetli Öğretmenlerim, Sevgili Öğrencilerim ve Değerli Velilerim,

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 96.cı yıl dönümüne, büyük bir onur ve heyecan ile kavuşmuş bulunmaktayız.

Tarih sahnesinde pek çok önemli işleri yapmayı başarmış ve dünyaya örnek bir medeniyet kurmuş aziz milletimizin dünyanın geri kalanına karşı verdiği varlık mücadelesini kazandığı, vatanını düşman çizmeleri altında çiğnetmeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirdiği,  özgürlük ve bağımsızlığı söz konusu olduğunda hiçbir güce boyun eğmeyeceğini ispatladığı bir günü idrak ediyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ile canlarını bu vatan için feda eden başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, başta eğitim camiamızın, öğretmenlerimizin , öğrencilerimizin, velilerimizin ve tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum.

28.10.2019 238