Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Kıymetli Öğretmenlerim, Sevgili Öğrencilerim ve Değerli Velilerim,

Milletimizin istiklâli ve istikbâli için maneviyatından ve asli köklerinden aldığı güç ile gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin zafere ulaşmasının ardından ilan edilen Cumhuriyetimizin 98. yılını idrak ediyoruz. Devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne, demokrasimize, insan hak ve özgürlüklerine, barışa, kardeşliğimize sahip çıkmaya, Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumaya ve yüceltmeye devam edeceğiz. Millî mücadelemizi zafere götüren, Cumhuriyetimize can veren ruh, 98 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır.Tarihimizin her döneminde ortak bir ruhla mücadele vermiş ecdadımızın bize emanet ettiği bu değerli mirasa sahip çıkmak ve onu korumak en önemli vazifemizdir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyor; vatanımız uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyorum. Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yılı vesilesiyle kıymetli öğretmenlerimizin , değerli velilerimizin ve öğrencilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

28.10.2021 334