Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Kıymetli Öğretmenlerim, Sevgili Öğrencilerim ve Değerli Velilerim,
Aziz milletimizin tarih boyunca büyük bedeller ödeyerek elde ettiği kazanımlardan Cumhuriyetimizin 97. yıl dönümünü büyük bir heyecan ve gururla kutluyoruz.
Tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bağımsızlığımızın mimarı tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi ise şükranla anıyor, tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.

28.10.2020 556