Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ´ın 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Milletimizin şahlanışının 101'inci yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Düşman işgaline karşı Anadolu'nun her köşesinde yükselen bağımsızlık ruhunun ateşlendiği bu tarih, kurtuluşumuzun destansı mücadelesini Samsun'dan başlayarak tüm Anadolu'ya yayıldığı tarihtir.

Sevgili Gençler,

Eşsiz kahramanlıklar ve büyük mücadelelerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak, yüceltmek ve geleceğe taşımak sizlerin en önemli görevidir. Bu bağlamda sizleri, yüksek ahlaki özelliklerle donanmış, bilimi kendine kılavuz eden, ailesine, vatanına, milletine ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmek en büyük önceliğimizdir. Ülkemizi, bilimde, fende, ekonomide, uluslararası ilişkilerde, eğitimde, sporda, kültür ve sanatta en güzel şekilde temsil edeceğinize inancımız sonsuzdur.Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü , silah arkadaşlarını, vatan uğruna can veren aziz şehitlerimizi ve edebiyete intikal etmiş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, milletimizin ve tüm gençlerimizin Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.

19.05.2020 839