Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ilk adımı atarak milli mücadele ateşini yaktığı, Aziz Milletimizin yeniden şahlanarak ayağa kalktığı ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, binlerce şehit verilerek sıkıntı ve yokluklar içerisinde kazanılan zaferler ile tüm dünyaya gücümüzün bir kez gösterildiği kahramanlık destanının başlangıç tarihidir 19 Mayıs 1919.

Sevgili Öğrencilerim,

Geleceğimizin teminatı sizsiniz. Vatanımız, size emanet edildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yalnızca bir gün değil; her gün çok çalışmamız gerektiğini size hatırlatmalı. Sadece akademik başarılar için değil; yaşamın her alanında gayret göstermelisiniz. Hiç kuşkusuz ki geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimiz, içinizde taşıdığınız sevgi ve heyecanla ülkemizin kalkınmasına katkı sağlayacak, daha güçlü bir devlet ve toplum olma yolunda ilerleyerek geleceğimizi inşa edeceksiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle Milli Mücadelemizin 103. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyorum.

 

            Mehmet Salih YILDIZ

                 Okul Müdürü

 

 

 

 

19.05.2022 324