Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Okul Müdürümüz Mehmet Salih YILDIZ'ın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Şanlı tarihi, mücadeleler ve zaferlerle dolu olan milletimiz; kendisine topyekûn savaş açıldığı bir zamanda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde  azim ve inancını aynı hedefte birleştirip yek vücut olarak hareket ettiğinde karşısında hiçbir gücün duramayacağını bütün dünyaya ispat edip, ulaştığı muazzam zaferle istiklâlini bütün dünyaya kabul ettirmiştir.

Sevgili Öğrencilerim,

Geleceğimizin teminatı sizsiniz. Vatanımız, size emanet edildi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yalnızca bir gün değil; her gün çok çalışmamız gerektiğini size hatırlatmalı. Sadece akademik başarılar için değil; yaşamın her alanında gayret göstermelisiniz. Biz büyükleriniz olarak size daima destek vereceğimizden emin olabilirsiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle Milli Mücadelemizin 102. yılında başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, başta gençlerimizin olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı kutluyorum.

        Mehmet Salih YILDIZ

               Okul Müdürü

19.05.2021 213