Okul Müdürümüz Mehmet Salih Yıldız´dan  Velilerimize Teşekkür Mesajı..

Okul Müdürümüz Mehmet Salih Yıldız´dan Velilerimize Teşekkür Mesajı..

Sayın Velilerimiz;

Öğrencilerimiz okulumuzda düzenlenen hadis yarışmasına katılmış ve büyük bir başarı örneği göstermiştirler.Kısa sürede hadisleri ezberlemeleri,anlamaları ve hayata tatbik etmeleri adına atılan bu ilk adımda siz değerli velilerimizin desteğinizi hissetmek bizlere de güç veriyor.

Eğitim ne yalnızca okulda ne yalnızca ev ortamında gerçekleşir. Birlikte hareket ettiğimizde kazanacak olan öğrencilerimizdir.

Biliyoruz ki siz olmasaydınız bu kadar kısa sürede böyle güzel bir başarıyı elde edemezdik.

Desteğiniz, özveriniz ve  duyarlılığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum

Mehmet Salih YILDIZ

(Okul Müdürü)